Дієтичні страви Перші страви Рецепти

Суп з шампіньйонами

зупа з грибами

Сьогодні в нас на обідньому столі грибний супчик на бульйонному кубику. Позитив цього кулінарного творіння у тому, що зусиль докладається небагато, а результат дуже навіть приємний.

Інгредієнти

150 г шампіньйонів
2 середні картоплини
100 г дрібних макаронів
1 морквина
1 цибулина
1 ст.л. подрібненої зеленої петрушки
1 грибний бульйонний кубик
сіль, перець

Приготування

Овочі (картоплю, моркву, цибулю) і гриби помийте, почистіть і поріжте невеликими шматочками. Спочатку відваріть в окропі протягом 15-20 хв. шампіньйони, тоді доведіть кількість рідини у баняку до двох літрів, додайте бульйонний кубик (я додаю тільки один, щоб смак не був занадто сильним) і подрібнені картоплю, моркву і цибулю. Досоліть суп.

Варіть усі овочі до готовності, після чого додайте до супчика тоненькі макарони і приправи, поваріть ще 3-5 хв. Якщо дуже вже не любите вареної цибулі, то її можна засмажити і додати в кінці разом із приправами. Коли макарони зварилися, додайте в каструлю зелену петрушку, дайте закипіти і вимикайте. Грибний супчик готовий.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *