Улюблений простий та смачний рецепт горохової зупи. Смакує в гарячому вигляді :).
Інгредієнти
1,5 склянки гороху
2 середні картоплини
1 середня морквина
Read More
Улюблений простий та смачний рецепт горохової зупи. Смакує в гарячому вигляді :).
Інгредієнти
1,5 склянки гороху
2 середні картоплини
1 середня морквина
Read More
Інгредієнти
700 г картоплі однакового розміру
5-6 ст.л. олії
суміш італійських трав
Read More
Цей рецепт – варіація на тему медового торта. Замість сметанного крему – заварний на молоці. Коржі за цим рецептом виходять дивовижно пухкими і тануть у роті, якщо їх, звісно, не пересушити. Форма торту надається дуже легко, що робить його ще й чудовим подарунком на різні свята, як День Валентина чи День Народження. Мій чоловік був в захваті від такого подарунка, хоча загалом до тортів ставиться доволі прохолодно.
Інгредієнти
Коржі
1/2 кг борошна
1/2 шклянки цукру
2 ч.л. соди Read More
Інгредієнти
300 г макаронів у формі спіральок
3 ст.л. оливкової олії
100 г шпинату Read More
Рецепт цієї страви дуже швидко розійшовся серед моїх знайомих і тепер доволі часто буває на їхніх святкових столах. Бонус запеченого таким чином м’яса в тому, що незважаючи на легкість у приготуванні, воно має святковий вигляд і не є чимось повсякденним. І для початку – невеличкий секретик. Для початку, краще все-таки брати для цієї страви свинину, вона м’якша і соковитіша. А по-друге, виходить тим смачніше, чим довше маринувалося це м’ясо.
Інгредієнти
1 кг свинної або яловичої полядвиці чи вирізки
2 великих помідори
250 г твердого сиру
Read More