Другі страви Пісні страви Рецепти Строгий піст

Макарони зі спеціями та шпинатом

гарнір

Інгредієнти

300 г макаронів у формі спіральок
3 ст.л. оливкової олії
100 г шпинату
суміш спецій для макаронів
суміш італійських трав
сіль, перець

Приготування

Для приготування цієї страви потрібна глибока сковорідка. Шпинат легенько посмажте на оливковій олії в цій самій сковорідці і додайте туди макарони. Налийте в сковорідку з макаронами близько 700 мл кип’ятку. Додайте сіль (десь 1 ч.л.) і спеції за смаком. Збавте вогонь під макаронами до мінімуму, накрийте кришкою і так тушіть до випарування води, помішуючи з періодичністю раз в 5 хвилин.

Якщо вода випарувалася, а макарони ще не стали м’якими, долийте ще трохи кип’ятку і залиште на малому вогні під кришкою. Але зі звичайними макаронами при збереженні пропорцій такого статися не повинно. Ці макарони можна подавати як гарнір до основної страви або споживати окремо.


1 Comment

  1. Настасія Осідач

    Чудові макарони вийшли – плюс один смачненький рецептик 🙂 Дякую!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *