Інгредієнти
300 г макаронів у формі спіральок
3 ст.л. оливкової олії
100 г шпинату
суміш спецій для макаронів
суміш італійських трав
сіль, перець
Приготування
Для приготування цієї страви потрібна глибока сковорідка. Шпинат легенько посмажте на оливковій олії в цій самій сковорідці і додайте туди макарони. Налийте в сковорідку з макаронами близько 700 мл кип’ятку. Додайте сіль (десь 1 ч.л.) і спеції за смаком. Збавте вогонь під макаронами до мінімуму, накрийте кришкою і так тушіть до випарування води, помішуючи з періодичністю раз в 5 хвилин.
Якщо вода випарувалася, а макарони ще не стали м’якими, долийте ще трохи кип’ятку і залиште на малому вогні під кришкою. Але зі звичайними макаронами при збереженні пропорцій такого статися не повинно. Ці макарони можна подавати як гарнір до основної страви або споживати окремо.
Настасія Осідач
Чудові макарони вийшли – плюс один смачненький рецептик 🙂 Дякую!