Цей салат – найпростіше, що можна зробити з консервою тунця. А тунець – дуже корисна рибка, надзвичайно багата на протеїни і порівняно нежирна. Такий салатик добре вживати на сніданок: легко, корисно і поживно, особливо якщо майонезу давати по мінімуму.
Інгредієнти
1 банка тунця у власному соці
2 яйця
2 невеликих огірки
5-6 листків салату (лолло-біонда)
рідкий майонез для заправки
Приготування
Яйця відваріть, почистіть і поріжте кубиками. Огірки почистіть і поріжте брусочками. Листя салату порвіть на невеликі шматки. Усе це легенько змішайте і зверху покладіть шматочки тунця з консерви. Заправте салат майонезом. За бажанням можна також додати дрібно посічену зелень. Смачного!