Приготуйте смачні гусячі ніжки у винному соусі. Зусиль і особливих кулінарних здібностей цей рецепт вимагає небагато, а от результат виходить дуже приємним. На гарнір до гусячих ніжок ідеально підходить варена чи тушкована картопля, а також тушкована капуста.
Інгредієнти
2 гусячі ніжки |
Приготування
Викладіть у посуду для випікання розмарин та подрібнений часник | |
Зверху покладіть гусячі ніжки | |
Посипте їх перцем, сіллю та паприкою. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці | |
На середньому вогні доведіть до кипіння вино, додайте та розчиніть в ньому джем. Кип’ятіть протягом п’яти хвилин | |
Через годину дістаньте ніжки з духовки. Зберіть весь гусячий жир. Він є дуже корисним і може бути використаний для приготування гарніру | |
Ніжки полийте винним соусом і печіть ще 20-25 хвилин |
Гусячий жир можна використати для приготування вареної або тушкованої картоплі чи іншого гарніру.