Оладки з кабачків

Оладьи из кабачков

Сезон кабачків продовжується, а я повернулась від бабусі, яка пригощала нас кабачковими оладками. Це самий звичайний, простий, але незаслужено забутий мною рецепт. Пробуйте і смакуйте. Думаю, ще одна страва з кабачків може бути корисною для любителів цього популярного овоча.

Інгредієнти

800 г кабачків
2 яйця
1 скл. борошна
сіль за смаком (1 ч.л.)
кріп за бажанням
1 зуб. часнику за бажанням
олія для смаження

Приготування

Натріть кабачки на крупній терці. Якщо кабачки вже не молоді, видаліть насіння. Дехто радить ще їх попередньо засолити і злити рідину, але я цього не роблю, а солю після додавання борошна
Додайте яйця, перемішайте
Додайте борошно
Добре все перемішайте, в кінці додайте сіль, перець, кріп і часник, якщо є бажання. Мені більше подобається без часнику, але це питання смаку
Обсмажте кабачкові оладки з двох сторін на розігрітій пательні до утворення золотистої скоринки.Переважно під кінець смаження тісто для оладків трохи рідне, тоді можна додати борошна. Оладки з кабачків добре смакують зі сметаною. Смачного!

4 коментарі до “Оладки з кабачків”

    1. Дякую за коментар! Це не моє ім’я. І дійсно подібно на плагіат. Але фотографії інші, що теж радує, тому що часом “тягнуть” контент прямо з фотками.

Напишіть відгук