Оладки з кабачків
Сезон кабачків продовжується, а я повернулась від бабусі, яка пригощала нас кабачковими оладками. Це самий звичайний, простий, але незаслужено забутий мною рецепт. Пробуйте і смакуйте. Думаю, ще одна страва з кабачків може бути корисною для любителів цього популярного овоча.
Інгредієнти
800 г кабачків
2 яйця
1 скл. борошна
сіль за смаком (1 ч.л.)
кріп за бажанням
1 зуб. часнику за бажанням
олія для смаження
Приготування
Натріть кабачки на крупній терці. Якщо кабачки вже не молоді, видаліть насіння. Дехто радить ще їх попередньо засолити і злити рідину, але я цього не роблю, а солю після додавання борошна | |
Додайте яйця, перемішайте | |
Додайте борошно | |
Добре все перемішайте, в кінці додайте сіль, перець, кріп і часник, якщо є бажання. Мені більше подобається без часнику, але це питання смаку | |
Обсмажте кабачкові оладки з двох сторін на розігрітій пательні до утворення золотистої скоринки.Переважно під кінець смаження тісто для оладків трохи рідне, тоді можна додати борошна. Оладки з кабачків добре смакують зі сметаною. Смачного! |
Юлія
Дякую за рецепт.Дуже смачно виходить.
Katrusia
Заходьте ще 😉
Мирослав Костирко
Рецепт не просто подібний, а слово в слово співпадає з http://cookorama…/oladky-z-kabachkiv_2.html, де автор – Ілона. Або у вас подвійне ім’я, або хтось займається плагіатом.
Katrusia
Дякую за коментар! Це не моє ім’я. І дійсно подібно на плагіат. Але фотографії інші, що теж радує, тому що часом “тягнуть” контент прямо з фотками.
Анастасія
Обсмажене в олії та ще й х такою кількістю муки! Я б прибрала тег дитячі рецепти, бо хтось дійсно може це дітям зготувати
Katrusia
Мої їдять 🙂
Усе залежить від того, якого віку діти. Для першого прикорму точно не підійде, а для школярів дуже навіть. Чому ні?