Другі страви Рецепти Страви з м'яса

Ніжна свинина з грибною підливкою

Ніжна свинина з грибною підливкою - Рецепти зі свинини - Кулінарний блог Катрусина кухня

Інгредієнти

1 кг свинної вирізки
50 г вершкового масла
500 г грибів
100 г сметани
2 ст.л. з гіркою борошна
чебрець, коріандр
сіль, перець
олія

Приготування

Вирізки відмочіть у воді. Спеції змішайте з сіллю та рослинною олією  (2 ст.л.) і намаринуйте вирізки. Залиште на 1-2 години
“Хвостики” вирізок підв’яжіть
Масло розтопіть на сковорідці. Обсмажте в тому маслі на доволі великому вогні вирізки з чотирьох сторін до утворення золотистої скоринки
Обсмажене м’ясо поскладайте у форму для випікання і випікайте при температурі 180-200 градусів 30-40 хв.
Гриби поріжте дрібними шматочками і обсмажте на середньому вогні до випарування вологи. Посоліть, поперчіть
Сметану і борошно розчиніть з водою до зникнення комочків, тоді влийте до сковорідки з грибами, і помішуйте до загустіння. Дайте легенько закипіти і вимкніть, щоб соус не зрід

Вирізку наріжте на порційні шматки і подавайте з грибним соусом. На гарнір гарно пасуватимуть свіжі овочі та картопля фрі.


2 коментарі

  1. свіжі огірки ніколи не серверуються із грибною підливою. Хіба що Ви бажаєте комусь “добра” і “радості” у Новому Році:)))


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *