Інгредієнти
1 кг свинної вирізки
50 г вершкового масла
500 г грибів
100 г сметани
2 ст.л. з гіркою борошна
чебрець, коріандр
сіль, перець
олія
Приготування
Вирізки відмочіть у воді. Спеції змішайте з сіллю та рослинною олією (2 ст.л.) і намаринуйте вирізки. Залиште на 1-2 години | |
“Хвостики” вирізок підв’яжіть | |
Масло розтопіть на сковорідці. Обсмажте в тому маслі на доволі великому вогні вирізки з чотирьох сторін до утворення золотистої скоринки | |
Обсмажене м’ясо поскладайте у форму для випікання і випікайте при температурі 180-200 градусів 30-40 хв. | |
Гриби поріжте дрібними шматочками і обсмажте на середньому вогні до випарування вологи. Посоліть, поперчіть | |
Сметану і борошно розчиніть з водою до зникнення комочків, тоді влийте до сковорідки з грибами, і помішуйте до загустіння. Дайте легенько закипіти і вимкніть, щоб соус не зрід |
Вирізку наріжте на порційні шматки і подавайте з грибним соусом. На гарнір гарно пасуватимуть свіжі овочі та картопля фрі.
Bohdana
свіжі огірки ніколи не серверуються із грибною підливою. Хіба що Ви бажаєте комусь “добра” і “радості” у Новому Році:)))
Katrusia
Дякую за Вашу думку.