Простенька, але дуже корисна страва з розряду здорової їжі. Особливо підійде для тих, хто знаходиться на дієті. Особисто я дуже люблю телятину, запечену з овочами. А що в цій страві мене приваблює додатково, так це простота її приготування.
Овочі можна додавати дуже різні – залежно від смакових уподобань та наявності їх у холодильнику. Взимку це переважно заморожені овочі, влітку – швидше свіжі.
Інгредієнти
500 г телятини
1 морквина
1 цибулина150 г цвітної капусти
150 г зеленої квасолі
чорний перець, сушена паприка
по 2 горошки чорного та духмяного перцю
Ще можна додати броколі, зелений горошок, болгарський перець та ін.
Приготування
![]() |
Телятину помийте, почистіть і наріжте кубиками середньої величини і покладіть у форму для запікання. Це може бути гусятниця або горщечки для запікання. Посоліть, додайте приправи |
![]() |
Цибулю наріжте тоненькими кружечками, додайте до телятини |
![]() |
Додайте подрібнені овочі і запікайте при температурі 220 градусів протягом години під кришкою. Смачного! |
Mira
Вітаю, скажіть чи додаєте Ви воду чи бульйон перед запіканням?
Katrusia
Привіт! В принципі не додаю, бо і овочі, і телятина переважно дають достатньо рідини. Але можна і з бульйоном, тоді буде щось більш подібне на рагу :).