Свинина з ананасами дуже гарно пасує до святкового столу, бо виглядає красиво та оригінально. Стосовно приготування – важливо її не пересушити в духовці, щоб м’ясо не зробилося жорстким. А перед випіканням свинину краще помаринувати подовше.
Інгредієнти
800 г свинної вирізки
1 банка консервованих ананасів (кружечками)
250 г твердого сиру
оливки
гірчиця, сіль, перець
Приготування
![]() |
М’ясо поріжте як на відбивні — шматочками товщиною близько 1 см і відбийте. Змажте кожен шматочок тонким шаром гірчиці, посоліть і поперчіть за смаком. |
![]() |
Залиште замаринуватися на 1 — 2 години в холодильнику. Після цього викладіть свинину на бритванку, застелену папером для випічки, в один шар. Змажте майонезом.Якщо вам не шкодить, краще давати побільше майонезу, тоді свинина вийде ніжніша і соковитіша. |
![]() |
На кожен шматок покладіть по кільцю ананаса. |
![]() |
Присипте сиром і покладіть зверху по оливці, закриваючи дірку ананаса. |
![]() |
Запікайте 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. |