Стручкова зелена квасоля в сухарях
Інгредієнти
400 г замороженої зеленої стручкової квасолі
3 ст.л. панірувальних сухарів
100 г вершкового масла
сіль, перець
Приготування
Заморожену квасолю відваріть у підсоленому кип’ятку до м’якості близько 20 хвилин. Відцідіть квасолю від води. Масло розтопіть у сковорідці і насипте туди сухарі. Посмажте до легкого позолотіння і додайте туди квасолю. Посоліть, поперчіть, можете вдавити туди зубець часничку. Посмажте ще близько 5 хвилин і подавайте до столу.
Настасія Осідач
Дуже простий рецепт, а хлопець був у захваті :Р Буду далі лазити серед твоїх рецептів і готувати вже щось складніше.