Ця страва належить швидше до простих і невибагливих, доступних всім і кожному. Але, тим не менше, вона заслуговує на увагу у зв’язку зі своїми приємними смаковими якостями і простотою приготування. Тримаю її в своєму арсеналі, на випадки, коли у хаті закінчується їжа, а часу бракує. Думаю, цей рецепт якнайкраще підійде заядлим холостякам, ну і холостячкам теж ;).
Інгредієнти
300 г спагетті
300 г сосисок
1,5-2 ст.л. томатної пасти
2 ст.л. борошна
сіль, перець
спеції за смаком
Приготування
Для початку поставте варитися спагетті. Для цього покладіть їх у каструлю з підсоленим кип’ятком. Тепер почистіть сосиски від плівки. Сосиски для цієї страви краще брати такі, які легко чистяться і добре смакують. Поріжте сосиски на кружальця товщиною близько 1-1,5 см і покладіть їх в невелику каструлю, додайте 1,5 склянки окропу.
Нехай сосиски трохи покиплять на слабкому вогні, а Ви тим часом розчиніть борошно в половині склянки холодної води до зникнення грудочок і додайте туди томатну пасту. Утворену суміш влийте до сосисок, посоліть, якщо треба, поперчіть, приправте спеціями, які Вам смакують. Дочекайтеся доки соус загусне, легенько закипить і вимикайте. При бажанні, до соусу можна додавати попередньо відварені або обсмажені дрібно порізані овочі, такі як болгарський перець, помідори, морква, цибуля тощо.
Готові спагетті викладіть на тарілку, зверху покладіть сосиски в соусі. І смачного!