Сьогодні я в напрочуд гарному настрої, що не могло не відобразитися на працездатності і бажанні приготувати дещо гарненьке і новеньке. Здавалося б, до плити в таку спеку навіть і підходити не захочеться, а ні – захотілося. Звісно, ненадовго ))).
Власне, те, що на фотці – це мій сьогоднішій обід. По мені, смачно, легко, не повсякденно, ну ви вже зрозуміли – я щаслива і задоволена, чим і хочу поділитися з вами :). І якщо вам приглянувся цей рецепт літнього салату, пригощайтеся :).
Інгредієнти
2 невеликих кабачка цукіні (зелений і жовтий – для краси :))
2 помідори
200 г фети
100 г оливок
сіль, перець
італійські трави
оливкова олія
лимон
Приготування
![]() |
Цукіні наріжте тонкими кружальцями, збризніть оливковою олією і трохи посоліть. Викладіть у форму для випічки одним шаром.
|
![]() |
Запечіть протягом 10-15 хв. у розігрітій до 200 градусів духовці. |
![]() |
Помідори теж наріжте тонкими кружальцями. |
![]() |
Тоненькі кружечки цукіні дуже швидко охолоджуються, і це добре. Їх можна практично одразу брати і викладати на тарілку, в перемішку з помідорами. |
![]() |
Наступним кроком додайте фету і оливки, італійські трави (я додала базилік), збризніть цю красу лимоном, додайте трохи оливкової олії, посоліть, поперчіть. І… це, здається, все. Я вже казала, що люблю прості рецепти? )))
Гарного дня і смачного! |