Це доволі ситний святковий салат з майонезною заправкою. Якщо ви любите різноманітні інтерпретації салатів з квасолі, то він обов’язково вам сподобається. Про сухарики взагалі мовчу – хто ж не любить ароматні хрумкі сухарики?
Я готувала цей салат на День народження чоловіка – гостям засмакувало :). Його можна робити як з цибулею, так і без – як захочеться, а сухарики додавайте безпосередньо перед подачею, щоб вони не набрали майонезу і не перестали хрумтіти.
Інгредієнти
300 г консервованої або вареної квасолі
400 г телятини
200 г огірків
150 г батона
3 зубці часнику
5 ст.л. олії
майонез
сіль
Приготування
М’ясо відваріть та поріжте на шматки | |
Огірки поріжте соломкою | |
Батон поріжте кубиками | |
Змішайте квасолю, м’ясо та огірки. Можна додати трохи цибулі, тонко нарізаної півкільцями. Додайте майонез | |
Олію змішайте з часником, пропущеним через часникодавилку і посмажте на ній сухарики до золотистого кольору. Сухарики мають стати хрумкими | |
Змішайте інгредієнти з майонезом, сухарики додайте в кінці, щоб вони залишилися хрумкими | |
Смачного! |
olenka
Рецепт просто супер!
katrusia
Дякую! Я бачу, любителі кави люблять не тільки каву 😉