Смачний і корисний рецепт салату з вареною морквою. Якщо готувати дитячий варіант цього салату, то треба робити негострий і на сметані, а дорослий – з часником і майонезом. На мій смак – чудовий салат, хоча на перший погляд ніби нічого особливого. Раджу спробувати любителям корисного овоча – морквочки :).
Інгредієнти
300-400 г моркви
3-4 яйця
3-4 зубці часнику
сметана або майонез для заправки
сіль
Приготування
Моркву та яйця відваріть до готовності, почистіть та натріть на крупній терці. Посоліть та заправте сметаною чи майонезом. Якщо любите, додайте часник. Чекали чогось складнішого? Перепрошую, що розчарувала ;). Смачного!
Настасія Осідач
Дивовижно, наскільки людина звикає поєднувати якісь речі, а про інші, дуже схожі варіанти навіть не думає. Ніколи не знала про можливість такого чудового поєднання. Салатик легкий і смачний. Мені сподобався. Дякую!
Katrusia
Щиро дякую за коментарі! 🙂
Юліана
Я думаю, що сюди можна добавити також твердий сир або горішки, також буде смачно і корисно =)
Надя
додала плавлений сирок) дуже смачно) а ще як намазувалка на гріночку)))
Katrusia
Ммм. Смакота. Дякую за ідею! 🙂