Палюшки з картоплею та сиром
Палюшки, вони ж ліниві вареники, роблять з сиром, картоплею, а також з картоплею та сиром. Палюшки з картоплею та сиром дуже любить мій чоловік. Сподіваюся, Вам вони теж прийдуться до душі.
Інгредієнти
400 г картоплі
300 г сиру
2 яйця
борошно
сіль
Приготування
Картоплю відваріть у підсоленій воді, зцідіть та помніть | |
Сир перетріть та перемішайте з картоплею. Додайте солі за смаком | |
Додайте яйця, добре вимішайте | |
Додайте борошно. Борошна має бути не мало і не багато. Так, щоб тісто не прилипало до рук, але залишалося доволі м’яким. Якщо борошна дати забагато, палюшки будуть затвердими | |
Тісто поділіть на кілька частин, розкатайте ковбаски | |
Ковбаски наріжте на шматочки товщиною до 1 см ножем. Можна надати їм більш круглої форми, трохи підкатати | |
Відваріть палюшки у підсоленій воді. Вкидати їх потрібно, як і вареники, у киплячу воду, тоді акуратно провести ложкою по дну, щоб не прилипли. Варити близько 2 хв. після спливання. Подавати палюшки треба гарячими з маслом, сметаною або смаженою цибулею |
Мар'яна
Дякую за прості, але водночас смачні страви.
Катерина
Дякую за смачні рецепти мені дуже сподобалося
Katrusia
На здоров’я! 🙂
Олег
Ну дУУУже бендерівська страва)))
Оля
Зробила. Дуже смачні. Дякую за рецепт
Katrusia
Дякую за відгук! Приходьте ще 🙂