Такі оладки особливої актуальності набувають саме восени, коли починається яблучний сезон. Їх дуже люблять діти та дорослі. Оладки з яблуками підійдуть до сніданку або просто на десерт.
Інгредієнти
1 скл. кефіру
1 яйце
1 ст.л. олії або топленого вершкового масла
1 скл. борошна
1/3 ч.л. соди
1 ч.л. розпушувачу
дрібка солі
2 ст.л. цукру
1 велике або 2 невеликих яблука
олія для смаження
Приготування
Яблуко почистіть та наріжте тонкими пластинками | |
Кефір, яйце та олію збийте віничком, додайте сіль, цукор, соду і розпушувач | |
Додайте борошно, а тоді яблука. Перемішайте ложкою | |
Тісто викладайте ложкою на розігріту сковорідку, змащену олією (близько 2 ст.л.) | |
Смажте з двох сторін на середньому вогні до зарум’янення. Результат Вас приємно порадує. Смачного! |
Галина
смачно! Як завжди, дякую, Катрусиній кухні!
Katrusia
Дуже мені приємно 🙂 Заходьте! ))