Мені дуже сподобався цей рецепт. Звісно, для його приготування довелося трохи повозитися з начинкою та підготовкою самого м’яса, але результат дуже навіть порадував. Вийшло смачно, ситно, оригінально та неповсякденно. Раджу готувати цей рулет на свята – ну, наприклад, на святкування Нового року 🙂
Інгредієнти
1 – 1,5 кг свинячої полядвиці
400 г грибів
150 г твердого сиру
горіхи
вершкове масло
сіль, перець
Приготування
![]() |
Полядвицю надріжте вздовж, не дорізаючи до кінця |
![]() |
Тепер надріжте вздовж ще раз: вправо і вліво, щоб утворився більш-менш рівномірний пласт мяса. Відбийте цю основу для рулета – виходить така собі велика відбивна :). Посоліть, поперчіть, додайте інші приправи за бажанням |
![]() |
Гриби відваріть і дрібно наріжте |
![]() |
Цибулю подрібніть і обсмажте на олії |
![]() |
Обсмажте порізані гриби до утворення золотистої скоринки. Додайте до грибів цибулю, сир і горіхи. Можна за бажанням також дати часничку |
![]() |
Тепер загорніть начинку в рулет |
![]() |
Зав’яжіть рулет нитками і обсмажте на маслі до утворення гарної золотистої скоринки |
![]() |
Після цього поставте у духовку і випікайте близько години при температурі 200 градусів |
![]() |
Дайте рулету трохи охолонути, після чого зніміть нитки, нарізайте порційними шматочками і смачного! |