Ця страва з розряду “легко і смачно”: легко зробити і смачно поїсти. Часу на приготування забирає по мінімуму, а смакові якості обов’язково порадують як членів вузького сімейного кола, так і любимих гостей. Тож ласкаво прошу до невеличкого майстер-класу.
Інгредієнти
6 курячих стегон без спинки
3 ст.л. майонезу
50 г голандського сиру
сіль, чорний перець, каррі
Приготування
![]() |
Стегна помийте і викладіть у форму |
![]() |
Посипте курячі стегенця каррі, додайте трохи меленого чорного перцю, трохи посоліть |
![]() |
Змажте кожне стегно майонезом |
![]() |
Притрусіть тертим сиром і поставте в розігріту до 200 градусів духовку |
![]() |
Випікайте протягом 40-50 хв. до утворення золотистої скоринки |