Люблю філе індички як за його дієтичні властивості, так і за неперевершені смакові якості. Індичка, приготована за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжною і соковитою, а сам процес не вимагає ні знання секретних кулінарних технік, ні прикладення надзусиль.
Інгредієнти
800 г філе індички одним шматком
каррі, сіль, перець
орегано, базилік за бажанням
50 г вершкового масла
100 мл рослинної олії
Приготування
![]() |
Філе індички намаринуйте, використовуючи приправу каррі, сіль, чорний перець та 50 мл олії. Олія допомагає м’ясу залишатися соковитим, не дозволяє волозі випарюватися. За бажанням, можна додати ще й інші приправи, такі як базилік, орегано, гірчиця — все на Ваш смак. |
![]() |
Намариноване філе необхідно залишити в холодильнику години на 3-4 |
![]() |
Розігрійте на сковорідці решту олії (50 мл) і розтопіть у ній масло. На жирі обсмажте філе з усіх сторін до утворення золотистої скоринки |
![]() |
Обсмажене філе помістіть у форму для випікання, підклавши пергамент, і випікайте при температурі 200 градусів 30 хвилин |
![]() |
Готове філе індички виходить дуже ніжним і соковитим. Дуже добре буде смакувати з солодкими (абрикосовий) чи кисло-солодкими (ананасовий) соусами. Смачного! |