Люблю філе індички як за його дієтичні властивості, так і за неперевершені смакові якості. Індичка, приготована за цим рецептом, виходить надзвичайно ніжною і соковитою, а сам процес не вимагає ні знання секретних кулінарних технік, ні прикладення надзусиль.
Інгредієнти
800 г філе індички одним шматком
каррі, сіль, перець
орегано, базилік за бажанням
50 г вершкового масла
100 мл рослинної олії
Приготування
Філе індички намаринуйте, використовуючи приправу каррі, сіль, чорний перець та 50 мл олії. Олія допомагає м’ясу залишатися соковитим, не дозволяє волозі випарюватися. За бажанням, можна додати ще й інші приправи, такі як базилік, орегано, гірчиця — все на Ваш смак. | |
Намариноване філе необхідно залишити в холодильнику години на 3-4 | |
Розігрійте на сковорідці решту олії (50 мл) і розтопіть у ній масло. На жирі обсмажте філе з усіх сторін до утворення золотистої скоринки | |
Обсмажене філе помістіть у форму для випікання, підклавши пергамент, і випікайте при температурі 200 градусів 30 хвилин | |
Готове філе індички виходить дуже ніжним і соковитим. Дуже добре буде смакувати з солодкими (абрикосовий) чи кисло-солодкими (ананасовий) соусами. Смачного! |