Нещодавно відкрила для себе новий овоч – дайкон, а по-нашому – редька. Правда, це не проста редька, а китайська. Не особливо напружуючись, вдалося отримати чудовий салатик – і смачний, і корисний, ще й на вигляд дуже приємний.
Інгредієнти
300 г моркви
300 г дайкона
2-3 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. лимонного соку
приправа для моркви по-корейськи
1-2 зубці часнику (за бажанням)
сіль
Приготування
Моркву та дайкон натріть на терці для моркви по-корейськи, перемішайте. Приготуйте заправку з оливкової олії, лимонного соку, приправи та часнику. Часник, якщо не любите, можна і не давати. Заправте салат, добре змішайте і, якщо потрібно, досоліть. От і вся робота: простий рецепт, швидкий результат :).