Чанахи – то така страва грузинської кухні, яку полюбляємо і ми також. Переробили на свій лад і готуємо фактично як повсякденну, поживну страву.
Чанахи можна зустріти чи не в кожному львівському кафе, що пропонує місцеву кухню. Зрештою, в одному з таких кафе я вперше і спробувала цю страву. Та кафешки кафешками, а приготувати щось особливе самостійно – це не лише смачно, а й цікаво. Тому, запрошую долучатися :).
Інгредієнти
500-600 г свинячої шинки
500-600 г картоплі
1 банка червоної квасолі Бондюель
400 г помідорів (або томатного соку)
200 г моркви
150 г цибулі
200 г шампіньйонів (за бажанням)
4 зубці часнику
2 ст. л. борошна
олія
лавровий листок, сіль, суміш перців
зелень, інші улюблені приправи
Приготування
Я – одна з палких шанувальниць цієї страви і вже давненько подумувала її приготувати для сайту. В результаті, приготувала цей рецепт для сайту Bonduelle і запрошую подивитися повну версію тут: Чанахи по-львівськи
Alexandr Butenko
думаю що смачно
наталыя
надзвичайно смачно. готувала по вашому рецепту – чоловік і гості оцінили. дякую.
Katrusia
На здоров’я! Тішуся, що сподобалося 🙂
Roman
Шо за бульйон? Не розумію. Його слід поиготувати окремо чи як?
Katrusia
Бульйон або вариться окремо, або можна зробити з кубіків. Можна також і звичайним кип’ятком залити – смак буде трохи інший, але все одно смачно.
Aleks
Гадаю, за правопису Katrusya буде ще смачніше!
Katrusia
Дякую! 😉