Другі страви Рецепти

Чанахи по-львівськи

Чанахи рецепт

Чанахи – то така страва грузинської кухні, яку полюбляємо і ми також. Переробили на свій лад і готуємо фактично як повсякденну, поживну страву.

Чанахи можна зустріти чи не в кожному львівському кафе, що пропонує місцеву кухню. Зрештою, в одному з таких кафе я вперше і спробувала цю страву. Та кафешки кафешками, а приготувати щось особливе самостійно – це не лише смачно, а й цікаво. Тому, запрошую долучатися :).

Інгредієнти
500-600 г свинячої шинки
500-600 г картоплі
1 банка червоної квасолі Бондюель
400 г помідорів (або томатного соку)
200 г моркви
150 г цибулі
200 г шампіньйонів (за бажанням)
4 зубці часнику
2 ст. л. борошна
олія
лавровий листок, сіль, суміш перців
зелень, інші улюблені приправи

Приготування

Я – одна з палких шанувальниць цієї страви і вже давненько подумувала її приготувати для сайту. В результаті, приготувала цей рецепт для сайту Bonduelle і запрошую подивитися повну версію тут: Чанахи по-львівськи


7 коментарів

  1. думаю що смачно

  2. наталыя

    надзвичайно смачно. готувала по вашому рецепту – чоловік і гості оцінили. дякую.

  3. Roman

    Шо за бульйон? Не розумію. Його слід поиготувати окремо чи як?

    • Бульйон або вариться окремо, або можна зробити з кубіків. Можна також і звичайним кип’ятком залити – смак буде трохи інший, але все одно смачно.

  4. Aleks

    Гадаю, за правопису Katrusya буде ще смачніше!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *