Салат з квасолею і печінкою

Салат на Новий рік

Доволі пікантний, нестандартний, красивий і досить корисний салат. Рекомендую   випробувати цей рецепту усім любителям печінки. Одразу скажу, що можна використовувати як телячу (яловичу), так і курячу печінку. З курячою буде ніжніше.

Інгредієнти

200 г квасолі
500 г печінки
150 г маринованих грибів
150 г цибулі
200 г моркви
сіль, перець
майонез
соєвий соус
рослинна олія

Приготування

Печінку попередньо відваріть до готовності. Яловича печінка вариться десь 30 хв. після закипання, а куряча – близько 20 хв.
IMG_0029 Квасолю попередньо замочіть на кілька годин у холодній воді. Після цього відваріть до готовності на малому вогні під кришкою
IMG_0033 Цибулю подрібніть на кубики і трохи підсмажте на олії
IMG_0036 Додайте натерту на крупній терці моркву і обсмажте до м’якого стану
IMG_0041 Печінку охолодіть, наріжте соломкою
IMG_0043 Мариновані шампіньйони наріжте на шматочки. Можна, в принципі, одразу купити в магазині порізані.
IMG_0047 Змішайте варену квасолю, печінку, засмажку з цибулі та моркви і гриби
IMG_0052 Заправте салат майонезом та соєвим соусом за смаком, після чого додайте сіль і перець, якщо ще потрібно. Смачного!

Напишіть відгук