Салат “Олів’є”

салатВгадайте, як називається найпопулярніший в нашій країні салат? – Звісно, це олів’є. Готується на Дні народження, Новий рік, а також різні інші застілля. Варіантів приготування цієї страви є безліч. Дехто готує з ковбасою, дехто з м’ясом, хтось не дає в салат цибулі, а хтось і моркви, квашені огірки можуть замінятися свіжими, я вже мовчу про пропорції продуктів. А я пропоную Вам нем’ясний, полегшений, варіант, який зовсім не програє за смаковими властивостями олів’є з вареною ковбасою.

Інгредієнти

300 г картоплі
300 г моркви
4 яйця
1 невелика цибулина
150 г квашених або маринованих огірків
1/2 банки зеленого горошку
200 г майонезу
сіль, перець за смаком

Приготування

Тут все просто: відварені, охолоджені та очищені картоплю, моркву і яйця поріжте дрібними кубиками. Цибулю і огірки так само дрібно поріжте. Змішайте всі інгредієнти, додайте зелений горошок і майонез. Сіль і перець додавайте за смаком, якщо потрібно.

Напишіть відгук