
печінка, телятина, волове мясо, свинина, паштет на Великдень і Різдво
Традиційна українська кухня
Привіт, я Катруся - засновниця і власниця Катрусиної кухні та автор цього кулінарного блогу.
Рецепти, випічка та експерименти на кухні - це все для мене починалось як хобі багато років тому. Тоді я хотіла створити класний український ресурс, оскільки на той момент їх було дуже небагато. І я думаю, що певною мірою мені це вдалося.
Якщо Вам цікаво, я народила і виховую п'ятьох прекрасних дітей, і вони великою мірою послужили причиною моїх зацікавлень у кулінарії. На даний момент цей проект поставлений на паузу, оскільки маю обмежений час і сильніші інтереси в інших сферах. Але, можливо, колись "дійдуть руки", щоб взятися за цей проект з новим натхненням.
Усі свої напрацювання я залишаю у вільному доступі, користуйтеся на здоров'я. Дякую, що заходите :)