Category: Другі страви

Дієтичні страви Другі страви Пісні страви Рецепти

Шампіньйони в сметані

грибиУ наш час шампіньйони стали найпоширенішими грибами на наших столах. Їх тепер можна придбати скрізь: на базарах, в магазинах, супермаркетах, – і практично в будь-який час. Саме тому кожного разу, як я готую печериці, готую їх за іншим рецептом, шукаючи щось ліпше, оригінальніше. Але, як кажуть, усе геніальне – просте. Наразі шампіньйони найліпше мені смакують саме за цим рецептом.

Інгредієнти

500 г шампіньйонів
200 мл сметани
1 ст.л. борошна з гіркою
Continue Reading

Другі страви Пісні страви Рецепти

Паста зі шпинатом

Спагетті зі шпинатним соусомКорисно, швидко, просто, поживно і смачно. Особливо для любителів шпинату. Відтінок італійської кухні, яку я так люблю, і шпинат, який полюбляє мій чоловік, чудово поєднуються в одній страві.

Інгредієнти

250 г спагетті
200 г замороженого шпинату
1 плавлений сирок
Continue Reading

Другі страви Рецепти Страви з м'яса

Котлети домашні

Котлети з телятиною

За цим рецептом виходять найкращі котлети: соковиті, смачні і запашні. Черговий раз переконуюсь у цьому і дуже раджу спробувати саме такий варіант їх приготування.

Інгредієнти

500 г телятини
500 г свинини
1 яйце
Continue Reading

Другі страви Рецепти

Спагетті з сосисками в томатному соусі

холостяцька їжа

Ця страва належить швидше до простих і невибагливих, доступних всім і кожному. Але, тим не менше, вона заслуговує на увагу у зв’язку зі своїми приємними смаковими якостями і простотою приготування. Тримаю її в своєму арсеналі, на випадки, коли у хаті закінчується їжа, а часу бракує. Думаю, цей рецепт якнайкраще підійде заядлим холостякам, ну і холостячкам теж ;).

Інгредієнти

300 г спагетті
300 г сосисок
1,5-2 ст.л. томатної пасти
Continue Reading

Другі страви Рецепти Страви з м'яса

М’ясо запечене з помідорами та сиром


Рецепт цієї страви дуже швидко розійшовся серед моїх знайомих і тепер доволі часто буває на їхніх святкових столах. Бонус запеченого таким чином м’яса в тому, що незважаючи на легкість у приготуванні, воно має святковий вигляд і не є чимось повсякденним. І для початку – невеличкий секретик. Для початку, краще все-таки брати для цієї страви свинину, вона м’якша і соковитіша. А по-друге, виходить тим смачніше, чим довше маринувалося це м’ясо.

Інгредієнти

1 кг свинної або яловичої полядвиці чи вирізки
2 великих помідори
250 г твердого сиру
Continue Reading