Паста зі шпинатом

Спагетті зі шпинатним соусомКорисно, швидко, просто, поживно і смачно. Особливо для любителів шпинату. Відтінок італійської кухні, яку я так люблю, і шпинат, який полюбляє мій чоловік, чудово поєднуються в одній страві.

Інгредієнти

250 г спагетті
200 г замороженого шпинату
1 плавлений сирок
200 мл вершків
2 ст.л. оливкової олії
приправа: суміш італійських трав
сіль, мелений червоний перець

Приготування

Спагетті поставте варитися в підсоленій воді. На розігрітій оливковій олії посмажте шпинат до випарування вологи від заморозки. Додайте італійські трави (десь половину чайної ложки), червоний перець. Тоді додайте вершки, трошки протушіть і додайте потертий плавлений сирок. Готуйте шпинат до розчинення плавленого сирку. Якщо є потреба, додайте солі (тут все залежить від солоності плавленого сирку). Коли ця маса почне тягнутися, тобто стане в’язкою, то знімайте з вогню. Готові спагетті викладіть на тарілку, зверху покладіть шпинатний соус і подавайте до столу.

Напишіть відгук