Другі страви Рецепти Страви з птиці

Куряча печінка в сметанному соусі

рецепт куряча печінкаІнгредієнти

0,5 кг курячої печінки
½ середньої цибулини
1 ст.л. борошна
100 мл сметани
сіль, перець за смаком
½ ч.л. меленого імбиру
1 ч.л. подрібненої петрушки
олія для смаження

Приготування

Перед приготуванням печінку краще відмочіть, після чого добре помийте і злегка обсушіть в ситі. Почистіть печінку від жилок та, по можливості, плівок і поріжте на шматки. Цибулю поріжте півкружальцями.

Обсмажте шматки печінки з цибулею на сковорідці на середньому вогні до зникнення рідини. Це займе хвилин 10. Після цього додайте до печінки борошно, добре розчинене у 100 мл води і вимішане зі сметаною. Якщо соус видається Вам загустим, то додайте ще трохи води. Тепер це все посоліть і поперчіть, додайте імбир і тушіть на малому вогні під кришкою хвилин 20. В кінці готування додайте подрібнену петрушку і вимикайте. Подавайте в гарячому вигляді. Гарно смакує з картопляним пюре або відвареними макаронами на гарнір.


1 Comment

  1. ЕЛЕНА СТЕПАНОВНА

    смачно


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *