Картопля, запечена зі спеціями

Печена картопля

Інгредієнти

700 г картоплі однакового розміру
5-6 ст.л. олії
суміш італійських трав
чорний перець, сіль

Приготування

Картоплю почистіть, наріжте однаковими за розміром крупними скибочками і трохи обсушіть на рушничку.Тепер у глибокій посудині перемастіть картоплю олією, щоб кожен шматок був в олії, додайте італійські трави, перець і сіль. Добре перемішайте.

Перекладіть підготовану картоплю в форму для випікання. Це може бути сковорідка або бритванка, але з антипригарним покриттям. Поставте картоплю в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 40-50 хвилин до готовності. Десь всередині процесу випікання картоплю можна перемішати, щоб скоринка була більш рівномірно розподілена по картоплі. Особливо це стосується духовок з підігрівом виключно знизу. Готова картопля має хрустку скоринку, а всередині м’якенька.

Напишіть відгук