Філе індика з апельсинами і шпинатом

філе індички рецепт

Інгредієнти

1 філе індика (близько 600 г)
1 великий апельсин
50 г твердого сиру
50 г замороженого шпинату
2 ст.л. мелених сухарів
сіль, перець, орегано, приправа каррі

Приготування

Філе індика розріжте  вздовж і розкладіть пластом на дошці. Відбийте філе, але старайтеся не наробити в ньому дірок. Тепер приправте індика – посоліть, поперчіть, посипте орегано, – і залиште замаринуватися на 20 хв.

Апельсинку почистіть і поріжте на невеликі шматки. Сир поріжте плястерками. Шпинат протушіть 5 хвилин на розігрітій і змащеній олією пательні. Тепер починаємо формувати рулет. Відбите філе посипте тертими сухариками, на які викладіть шар апельсинів. На апельсини покладіть шар сиру, а на сир – шпинат. Сформуйте рулет, так щоб начинка опинилася всередині. Зверху посипте каррі.

Наступним кроком загорніть рулет у фольгу і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте протягом години, тоді відкрийте фольгу і випікайте у розгорнутому вигляді ще 15-20 хвилин. Дайте трошки охолонути, наріжте і подавайте до столу.

Напишіть відгук