Чанахи по-львівськи

Чанахи рецепт

Чанахи – то така страва грузинської кухні, яку полюбляємо і ми також. Переробили на свій лад і готуємо фактично як повсякденну, поживну страву.

Чанахи можна зустріти чи не в кожному львівському кафе, що пропонує місцеву кухню. Зрештою, в одному з таких кафе я вперше і спробувала цю страву. Та кафешки кафешками, а приготувати щось особливе самостійно – це не лише смачно, а й цікаво. Тому, запрошую долучатися :).

Інгредієнти
500-600 г свинячої шинки
500-600 г картоплі
1 банка червоної квасолі Бондюель
400 г помідорів (або томатного соку)
200 г моркви
150 г цибулі
200 г шампіньйонів (за бажанням)
4 зубці часнику
2 ст. л. борошна
олія
лавровий листок, сіль, суміш перців
зелень, інші улюблені приправи

Приготування

Я – одна з палких шанувальниць цієї страви і вже давненько подумувала її приготувати для сайту. В результаті, приготувала цей рецепт для сайту Bonduelle і запрошую подивитися повну версію тут: Чанахи по-львівськи

3 коментарі до “Чанахи по-львівськи”

  1. надзвичайно смачно. готувала по вашому рецепту – чоловік і гості оцінили. дякую.

Напишіть відгук