Гониш?Спробуй ще разНічо, наступного разу вийдеНу ладноДякую! (11 оцінок, середня: 4.82)
Loading ... Loading ...

Відбивні з курячого філе

Курячі відбивніЦього разу в нас до столу курячі відбивні, а точніше – відбивні з курячого філе. Великою їхньою перевагою над класичними відбивними зі свинини є те, що вони значно легші для травлення, плюс ще й дуже ніжні. А готуються доволі швидко і не надто складно. На гарнір підійдуть будь-які овочеві та круп’яні страви.

Інгредієнти

800 г курячого філе
2 яйця
сіль, перець, інші приправи
борошно для панірування

Приготування

Куряча відбивна Кожну курячу філейку розділіть на 2-3 частини залежно від її розмірів, після чого кожну частинку ще надріжте впоперек, щоб шматок філе був пласким і тоншим. Далі відбийте, але не надто сильно, щоб філе не порвалося. Посоліть і поперчіть відбивні, можете приправити іншими приправами, наприклад каррі. Залиште помаринуватися на 20-30 хвилин
Куряча відбивна Тепер переходимо до процесу панірування. Вмочуємо відбивну в яйце, після цього старанно обвалюємо її з двох сторін в борошні
Куряча відбивна Викладаємо відбивні на сковорідку, попередньо розігріту і змащену олією
Куряча відбивна Обсмажуємо з двох сторін до утворення золотистої скоринки

Порада: Якщо при нарізанні чи відбиванні у філе утворюються дірки, не панікуйте. Подальше панірування і смаження (при грамотному викладанні відбивних на сковорідку) приховують ці “недоліки”.

Дивіться також:


Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


вісім − 3 =

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>